jueves, 27 de noviembre de 2008

EL NOSTRE PROGRAMA: SERVEIS PÚBLICS


La recerca d´un desenvolupament viable i la revolució de les tecnologies fan necessària una nova filosofía dels serveis públics urbans de les comunicacions. El MSR aposta per una politica racional del transport, basada en l´estalvi energètic i de matèries primes: potenciar el ferrocarril enfront de les autovíes, el transport públic i la bicicleta en les àrees metropolitanes, i sobretot, reivindicar la producció i un urbanisme autocentrat. En aquest sentit, el MSR proposa:

Descentralització de les ciutats. El MSR potenciarà totes aquelles iniciatives destinades a dotar a la perifèria i als barris de les ciutats de tots els serveis urbans, rebutjant la compartimentació de l´espai urbà per la seva funcionalitat. Proporcionar a tots els districtes residencials de dotacions educatives, culturals, sanitàries, socials, esportives, comercials, d´oci, zones verdes, jardins i espais públics.
Aposta per un transport públic eficaç, amb tendència a la seva gratuïtat, com a mitjà per mantindre la ciutat articulada, a la vegada que es redueix la polució atmosfèrica i acústica enfront de l´automòvil. En aquest sentit també es promouràn mitjans de transport alternatius com ara la bicicleta, dotant a la ciutat d´una infraestructura adequada, i promocionar la peatonalització dels cascs antics.
Planificació de les infraestructures destinada a la comunicació i transport entre la ciutat i el seu entorn comarcal amb plans territorials que potencïn el seu desenvolupament, ja que aquest es impossible sense una adequada interrelació econòmica i social.
Extendre gradualment a tot el territori nacional la red de fibra òptica i posar-la a disposició de les Administracions Públiques de forma gratuïta.
Es crearàn reds de connexió entre els diferents organismes públics, universitats, instituts, federacions d´associacions, etc. per a afavorir el transit de dades entre les mateixes, obtenint així un major benefici per a tots.
Es potenciarà l´accès dels ciutadans a les noves tecnologíes de la comunicació, articulant un servei gratuït d´Internet de caràcter públic, al temps que es subvencionarà l´adquisició d´equips informàtics per a les families.
Per a complir aquests objectius, es reformarà la legislació referent al Sector de les Telecomunicacions, Serveis Postals, Impacte Ambiental i Urbanisme.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Marami na akong napagdaaanan sa aking buhay. Nandiyan ang problema, takot, sakit, pangkukutya at maging ang matinding kalungkutan. Ngunit sa kabila ng lahat ng ito, narito parin ako at hindi sumuko sa ano man dagok ng aking buhay at ang lahat ng ito ay sa tulong at suporta ng aking pamilya at kaibigan.