martes, 2 de junio de 2009

LA LLUITA ALS CARRERS CONTINÚA
























































El Moviment Social Republicà de Tarragona, continúa la seva campanya de propaganda pels carrers, principalment de les comarques del Baix Ebre, Ribera d´Ebre i Terra Alta, on ens hem abocat de ple i la nostra propaganda ha pogut arribar en molts llocs diferents com Móra d´Ebre, Móra La Nova, Gandesa, Corbera d´Ebre, Arnes, Bot, Horta de Sant Joan, Batea, Caseres, Tortosa- Barri del Temple, etc etc.
Queden nomès 4 dies, seràn intensos, però fins que ens quedin forces, farem el possible per fer arribar al nostre poble el missatge de justicia social i de socialisme autèntic que propugna el nostre partit. Com es habitual no han faltat els casos que aquests que es tiren flors autodenominant-se democrates de tota la vida, no han perdut ni un minut en sabotejar la nostra propaganda ja fos arrancant cartells o rallant pegatines en algunes poblacions. Es el seu problema, nosaltres no tenim res a perdre i si molt a guanyar, ni que sigui una resposta contundent amb el nostre vot de càstig, pero ells estàn nerviosos, saben que perdràn vots, que hi haurà abstenció, que una nova força antisistema i que diu les coses tal com són es un perill per al xiringuito que tant ben montat tenen i que si poguessin el dilatarien fins a fer-lo hereditari com si fos una dictadura. Estem parlant dels partits del Sistema i dels seus seguidors, que tenint-ho tot encara volen més monopoli, i que no hi hagin veus discordants arreu. S´hauràn de fer fotre, perque hem donat, donem i seguirem donant-los pel sac tant com podrem. Perquè algún dia el poble els hi treurà la careta, i llavons no hi hauràn ni padrins, ni enxufes a l´administració que valguin. Llavors serà l´hora del socialisme, l´hora en que es premiarà el valor, el sacrifici, l´esforç i la valúa.
Aquests anys de foscor parlamentaria i partitocratica nomès podràn ser recordats com una epoca de corrupció profunda i de devaluació de la nostra societat. Per això els gossos no poden evitar intentar tallar les noves veus que els hi volen passar factura a les urnes per tants abusos, estàn preocupats, i amb raó...