viernes, 3 de julio de 2009

LA POLICIA LOCAL DETÉ EL PRESSUMPTE RESPONSABLE DE L´INCENDI DE 28 CONTENIDORS DE BROSSA I UN COTXE A TORTOSA.

La detenció es produeix desprès d´un ampli operatiu policial, de Policía Local i Mossos d´Esquadra, que s´ha desplegat per la ciutat durant les últimes setmanes.
La Policía Local de Tortosa ha detingut Mohamed B.M.O. de 36 anys i de nacionalitat marroquina, acusat d´un delicte continuat de danys i a qui li imputen la crema intencionada de 28 contenidors de recollida de la brossa i un vehicle.
L´onada d´incendis a contenidors d´escombraries, iniciada el passat 2 de maig, va comportar la posada en servei d´operatius policials conjunts, entre Policia Local de Tortosa i els Mossos d´Esquadra, en diversos punts de la ciutat, amb un ampli desplegament d´efectius, de fins a 22 agents treballant de manera simultània.
El cap de la Policia Local de Tortosa, Jesús Fernández, ha explicat que el detingut no seguía un patró precís pero la seva fixació per un determinat tipus de contenidors va aixecar les sospites dels agents. Al final, el detingut ha resultat ser un extreballador de l´empresa que gestiona la recollida de residus, que podría haver actuat com a revenja per haver estat acomiadat just abans de l´inici dels incendis als contenidors.

No hay comentarios: