miércoles, 27 de agosto de 2008

NUEVA ACCIÓN CONTRA LA HIPOCRESÍA MULTICULTURAL

El Ayuntamiento de Tortosa ha organizado un campus para la integración de los inmigrantes que dura desde principios de julio hasta el 31 de agosto. En el mismo se han organizado pruebas de natación, futbol, basket y voleibol. Según el alcalde convergente el campus tiene como objetivos “fomentar el deporte como herramienta de integración de los jóvenes inmigrantes y dar salidas a las inquietudes deportivas de estos jóvenes”. Jóvenes que por cierto la mayoría no saben nadar, pero que se ha dado un altísimo índice de delincuencia y robos provocados por inmigrantes, sabemos que hay deportes en los que algunos de ellos marcan todos los récords. Y como no podía ser de otra manera estos caprichos multicultis-flowerpowers del Ayuntamiento inscritos en el Plan Municipal de Atención a la Diversidad Cultural y pagados por la Secretaria per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat los pagamos nosotros. ¿Qué ha pasado con esa inmigración que ha venido para subirnos el pais y ayudarnos a sanear las arcas de la Seguridad Social? Pues parece que igual que en toda Europa la broma nos sale muy cara, se les financian los pisos de protección oficial, tienen targetas sanitarias gratis, ayudas en materia de educación, prioridad en puestos de trabajo y para rematarlo, ahora solo faltaba hasta un campus pagado con dinero público para enseñarles a nadar. Cojonudo.
Pues como en nuestras filas la hipocresia globalista multiracial nunca ha calado para nada, ni nos podrán inocular semejante basura humanista y de idiotismo sumiso a este decadente pais al que nos quieren acostumbrar se ha decidido dar un toque. Un grupo de presumiblemente simpatizantes del MSR, intrépidos ellos, dejó un regalito en las paredes del Estadio Municipal de Tortosa, donde se celebra el Campus Farsa con un mensaje sin paliativos:

LA IMMIGRACIÓ DESTRUEIX LA NOSTRA NACIÓ
Castigando sin demora.



6 comentarios:

Anónimo dijo...

Bonica pintada, llàstima per la falta d'ortografia (molt be, fent nació ;-)) i la poca traça a l'hora de fer servir un spray.
Doncs res, felicitats per aquesta pintada que us heu currat. Ja et pots masturbar uns dies més..perquè la lluita nazional revolucionaria està avançant a les terres de l'ebre!

Anónimo dijo...

L'IMMIGRANT ÉS EL TEU COMPANY, L'ENEMIC ÉS EL CAPITAL. LES RACES NO ENS SEPAREN, ENS SEPARA LA CLASSE SOCIAL!!

Anónimo dijo...

Al marge de la falta ortogràfica ( sí, és l'"M" ) que suposo us escandalitza als amants del Correllengua, trobo una falta de respecte esmentar la falta de traça amb l'esprai, però el que més emprenya és la falta d'arguments que sempre esgrimiu quan veniu a les "nostres" pàgines. En fi, uns queden retratats per "xenòfobs" però que pretenen donar explicacions, i uns altres queden retratats per ignorants o "marrulleros".

Llàstima, l'esquerra, llàstima!

Anónimo dijo...

Primer de tot felicitar als nostres fans per la seva enhorabona, us agraïm el suport.
Segon de tot, va ser un graffiti bastant rapid, falta d´ortografia i mala traça, i que? M´importen 2 pedres el que penseu, la questió es que es va fer i que a mes d´un li ha molestat: missió cumplida.
La lluita nacional revolucionaria no està avançant a les Terres de l´Ebre,de mentides no en diem cap, i dubto que pugue avançar en un periode curt de temps, pero si de moment ens movem, fem sentir la nostra veu, informem a la gent i toquem els collons tant com poguem, una altre cop missió cumplida.
Bueno, al listorro de mes avall : l´immigrant es l´invasor ( per les causes que siguin), l´enemic es el capital. Desmatellem el sistema agressiu economic occidental contra el Tercer món aqui i no hi haurà ni explotació ni immigració i tots contents.La classe social ens separa, pero creure en una guerra de classes al segle XXI on tots els sindicats estàn finançats per l´estat deixa veure en que viviu en un món basat en idees falses i buides, basurilla cerebral es el que teniu.La vostra alternativa al capitalisme es mes tenebrósa i criminal que el mateix, per tant sóu per mi igual de enemics que la purria macroeconomica que combatim.Sou la cara mes despreciable del neoliberalisme, els gossos parapolicials que els hi feu la feina bruta, quina llastima de vides desperdiciades en ideals de risa.
I per ultim, el mes suculent del tema, ja us vaig dir que atacant com a anonims nomes deixeu clara la vostra impotencia, dieu please de quina part veniu i aixi riurem tots.
Sou Maulets? els pallassets de 16 anyets que fan campeonats de guinyot i demes pallassades i parlen de socialisme? un grupe de cries que han fet 5 accions en dos anys i encara ho reivindiquen com si fossin la hostia? estes accions son, una pancarta fa 2 anys i una altra enguany, algun mural i 3 cartels en una manifa. Bieeeen!!!!

Sóu els de la CNT??? una colla de garrulos que viuen en una altra galaxia, que fan jornades per a ensenyar a fer jocs de circ i malabarisme? I que els concerts que monten son una tapadera de trapicheo? Que maaaal!!!

O potser sou els de la SEPC???? Jejejej, el gran sindicat d´estudiants indepes, finançats amb el diner public de la Generalitat. La seva " lluita anticapitalista" la paguem entre tots dels impostos.

Sóu de les JERC??? que bo, estos encara són mes tristos, van de revolucionaris i de socialistes i tenen als seus jefes a la poltrona, xupant del bote, apujant-se el sou, col.locant a la familia en llocs de treball ben remunerats i també viuen de les subvencions que els hi concedeixen els seus papis politics: la bastardada capitalista que ens ofega a pagaments. Pero tot sigue per la independencia i el socialisme jejejeje.

O potser nomès sou pobres criatures curioses del Senyor.
En tot cas, entreu i disfruteu, saboregeu els escrits, apreneu, indigneutos, rabieu, perque mentres valtres estareu fent critiques sense cap tipo de sustancia ni importancia, naltres ja estem preparant la proxima.
Ens esperen cartellades, pintades de murals, reparticions massives de panfletos, repartició de cd´s informatius i algun graffiti que altre. Aconseguirem la revolució?? No ho crec, pero ens ho passarem be mentres us toquem els pebrots a valtres i a tothom.
MOLTO NEMICI, MOLTO ONORE.
A molestar, a castigar i a incordiar fins la extenuació.

Anónimo dijo...

- Pero que haces pegando cabezazos contra una pared?

- Soy rebelde chaval, lucha nazional revolucionaria.

Anónimo dijo...

- ¿ Pero que haces drogado en una casa okupa mientras tus amigos te dan por el culo?

- Esto es ser antisistema compañero, esto es lucha popular antiautoritaria.

Izquierda ponzoñosa,¿ que ha sido de ti?
Ahora nos dedicamos al diabolo, a malabarismos, a vender droga y a criticarnos entre nosotros.
ORGULLO ANTIFASCISTA: PODER PARA EL CIRCO.