sábado, 8 de marzo de 2008

Front l'atemptat d'ETA


Contra el chantaje de ETA,

por la unidad de los españoles

contra el terrorismo


Ante el brutal asesinato perpetrado por los terroristas de ETA, el Movimiento Social Republicano quiere exponer lo siguiente:
-Que condena taxativamente el asesinato del ex-concejal del PSOE Isaías Carrasco.
-Que se solidariza con los familiares y amigos de Isaías en estos momentos difíciles.
-Que llama a la REVUELTA popular pacífica contra los terroristas de ETA, contra sus cómplices y contra sus simpatizantes: es hora de señalar y denunciar a los asesinos allí donde estén.
Asimismo, queremos denunciar que la llamada “unidad” de los demócratas que proponen los políticos es una manera de desviar la atención, ya que son ellos los que han planteado una política antiterrorista errónea, e intentan crear una cortina de humo que tape sus continuos enfrentamientos, el aprovechamiento político del terrorismo y su total ineficacia en la persecución del terrorismo etarra. Frente a sus palabras vacías se hace necesaria la unidad de todo el pueblo español sin siglas ni “politiqueo”: la unidad de los españoles contra el terrorismo es la única fórmula para acabar con ETA.
Para el 9-M, el MSR sigue pidiendo la ABSTENCIÓN, entendiéndola también como una acción de castigo contra la corrupta clase política que no ha conseguido acabar con ETA en 40 años.


Fdo: Secretaría de Comunicación MSR

1 comentario:

Anónimo dijo...

Home, trobo normal que es condemno l´atemptat perque ja de per si es un acte de lo mes vulgar, assassinar a un treballador que ja no tenia ni el mes minim carrec politic. Una mica arrastrat si es que ho ha fet ETA i a la desesperada per buscar una victima mortal i condicionar les eleccions.
I dic si es que ho ha fet ETA perque la veritat no em cola gaire esta ultima acció com la majoria de coses que estàn passant ultimament. Vivim en un món de terrorisme global, tant de terrorisme etnic, narco o nacionalista com el terrorisme d´Estat que es el que veiem cada dia a Irak, a l´Afganistán o el que vam veure a Londres, a Bali, i a Madrid.
El PSOE precissament no es un partit amb un respecte escrupulós per la vida humana i per les normes democràtiques, en el seu moment no dubtà en crear el GAL i fer us de la guerra bruta matant a molts innocents confosos amb etarres per a solucionar a la seua manera el problema. Pero que passa aqui? les ultimes eleccions del 2004 es van veure sentenciades per un atemptat que no se sap qui el va executar, desde luego no el va fer ni ETA, ni esta gran mentida de bandera falsa que es diu Al-Qaeda (creat per serveis secrets occidentals com reconeixia Robin Cook), pero que s´interpretés una teoría o una altra va decidir les eleccions. Ara possiblement els dos partits buscaven algo parescut. Posaría la ma al foc de que molts dirigents del PP estan esperant atemptats sagnants d´ETA des de fa temps per a utilitzaru com a arma electoral, les persones poc els importen, com a qualsevol partit. I el PSOE algun atemptat contra la seva gent potser per a justificar-se com a victimes, que han intentat el dialeg per buscar una solució pero ara que ja han fracassat son els primers que paguen el pato. Perque els ultims atemptats dels assassins d´ETA donen que pensar, el seguiment que van fer i l´assassinat de dos guardia civils desarmats, alguns comunicats sospitosos, bombes contra jutjats de pau i ara precissament matar a un tio que no tenia ni carrec.
Afirmaría i no m´equivocaria potser de gaire (i ojalá no sigui aixi perque sería molt trist) que gent de les altes esferes ha pogut matar a Isaías Carrasco per a utilitzar el seu assassinat o com un reclam per al PP per la seva lluita contra el terrorisme tant mediatica o per al PSOE ja que li reportaria molts beneficis el victimisme. En tot cas, en lo que son unes eleccions on el poble cada vegada passa mes de aquest embrollo, els dos partits ho han utilitzat de una manera molt descarada i demagogica el mateix assassinat: QUE EL DIA 9 TOTHOM VAGI A VOTAR MASSIVAMENT PER A PORTAR-LI LA CONTRÀRIA A LA BANDA TERRORISTA. A veure, i qui m´assegura a mi que qui fa els comunicats d´ETA es la mateixa ETA? o qui m´assegura que qui ha matat al ex regidor es també ETA?
El que estic veient es que ja tenen la coartada perfecta per a mobilitzar a l´electorat cada vegada mes conscienciat amb la putrefacció que comporta la politica i els politics i que no anava i potser no anirà a votar en massa, que qui no va a votar està fent-li el joc a ETA.
Pues ara més que mai, veient les artimanyes, la mala fe, el electoralisme cinic i la maldat tant congènita de la nostra classe politica el dia 9 no anessem ningú a votar. Castiguem-los per els seus pisos inaccessibles per a qualsevol familia normal, per la immigració, per la delinquencia, per la impunitat del saqueig bancari sistematic, pel terrorisme (separatista i D´ESTAT), per les seues mentides. Ni ZP, ni Rajoy, ni Chacón, ni Ridao, ni sa puta mare, tots son iguals i a tots ells els importa el mateix la ciutadania.
Sortiu de la granja de engorde per a humans, surtiu de la alienació sistematica cap a una banalització de la vida en que estan convertint les nostres vides, rebelem-nos contra la estupidesa que ens vol corrompre fins la ultima part de la nostra dignitat amb els seus asquerosos diners, trenquem ja amb eaquest sistema de mentides i de traïcions.
DEMÀ CAMARADES I COMPATRIOTES QUEDEM-NOS A CASA, LLEGIM, ANEM DE BIRRES AL BAR, ANEM AL CINE, DE EXCURSIÓ O A TREBALLAR PEL PARTIT, LO QUE SIGUE, PERO DEIXEM-LOS SOLS A ELLS AMB LES SEVES URNES BUIDES I LES SEUES MENTIDES PENJADES ALS SEUS CARTELLS.
ALLIBERAT DE LA TRAMPA QUE SUPOSA EL FET QUE PREMIOS LA SEUA INCOMPETENCIA AMB EL TEU VOT, NO ELS HI DONESSEM RES, NOMÈS LA NOSTRA ABSTENCIÓ I EL NOSTRE DESPRECI.
EL 9-M NO VAGIS A VOTAR.